Het centrum voor Fysiotherapie in Velsen
Brengt je snel weer op niveau!
Brengt je snel weer op niveau!
previous arrow
next arrow
Slider

PBFR

RSQ1

David

Echografie

EPTE

Dry needling

Manuele therapie

Fysiotherapie

Bij CareworX gaan we verder dan alleen fysiotherapie en training. We gaan voor de persoonlijke aanpak, en jouw verhaal. Vanaf dag 1.

CareworX en Stichting Tegenkracht

Stichting Tegenkracht is er voor mensen met kanker, vanaf het moment van de diagnose.  Het maakt niet uit wat voor vorm van kanker je hebt, of wat je leeftijd is: wij zijn er voor iedereen die de strijd sportief aan wil gaan. Sportmedisch verantwoord, begeleiding op maat en volledig naar jouw eigen wensen in te vullen.

 

Tegenkracht gaat uit van jouw sportwens. Het sportadvies hangt af van wat jij wil en kan. Na het intakegesprek volgt een uitgebreide sportmedische keuring bij een aangesloten sportarts. Het sportmedisch advies, jouw persoonlijke wensen en doelstellingen bepalen het begeleidingstraject dat zal plaatsvinden onder deskundige begeleiding bij CareworX.

 

De sportbegeleiding op maat van Tegenkracht werkt waar mogelijk volgens de richtlijn ‘oncologische revalidatie’. Uit ervaring met meer dan duizend Tegenkracht-deelnemers blijkt dat je sneller herstelt. Ook de re-integratie gaat beter. Je voelt je sterker. Zowel je fysieke als mentale weerbaarheid wordt hierdoor sterker.

Reacties van patiënten

Wij zijn trots op wat we bereikt hebben. Wil je jouw verhaal hier ook delen? Laat het ons dan gerust weten.

“Bedankt voor het “stutten en steunen”; het aanhoren, stimuleren en vooral het gewoon weer doorgaan. Bijzonder maakt het de manier waarop je het doet. Nogmaals dank; ik kan weer verder.”

 

“Door het sporten was ik na de borstamputatie snel weer fit. Door het opjagen van je metabolisme had ik het gevoel dat de anesthesie ook sneller uit m’n lichaam was. Je krijgt niet alleen fysiek maar ook mentaal meer weestand; en ik kon m’n boosheid erin kwijt. De oncologische revalidatie werd goed begeleid. Na 6 maanden waren mijn fit zijn/ sportdoelen bereikt en had ik mijn lijf weer onder controle en in grip: dank daarvoor!!”

 

“Dankzij de fysiotherapeutische behandeling en de voorlichting kon ik mijn arm weer beter bewegen na m’n borstoperatie. Gewone dingen als iets uit een hoog kastje pakken was weer mogelijk!”

 

“Ik kon bijna niets meer en voelde me moe en futloos; na 4 weken bij Jeanette/ CareworX voor het eerst sinds een jaar weer naar zolder gelopen ( 2 trappen) om zelf de was te doen: wát een overwinning!”