Lieve klanten van CareworX

Lieve klanten van CareworX

Lieve klanten van CareworX 150 150 Careworx

Met pijn in mijn hart moet ik meedelen dat ik ga stoppen bij Careworx vanaf 31-12-2021. Ik ben verhuisd begin van het jaar naar de Veluwe, om daar in mijn droomhuis te kunnen wonen. Dat betekent alleen dat ik veel reistijd naar Velsen toe heb, dus is dat helaas niet haalbaar om dat voor altijd te blijven doen. Ik blijf werken als fysiotherapeut, maar dan in Epe.
Ik heb heel veel mooie jaren (10!) gehad bij Careworx, en daarmee heel veel lieve mensen mogen behandelen. Dus het afscheid doet stiekem wel een beetje zeer. Ik wil alle klanten en de collega’s van Careworx bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie jaren! Ik heb een geweldige tijd gehad waar ik met veel plezier op terug ga kijken.

Er is helaas nog geen vervanger gevonden, daar zijn we nog naarstig naar opzoek. Mocht je een fysiotherapeut zijn of kennen die wilt werken in een ontzettend leuk team en in een leuke praktijk? Dan mag degene altijd contact met Careworx opnemen.

Veel liefs!
Estella

Privacy Voorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan er informatie via uw browser worden opgeslagen van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het blokkeren van sommige soorten cookies kan van invloed zijn op uw ervaring op onze website en op de services die we kunnen bieden.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de functionaliteit en prestaties van deze website en de services van CareworX te verbeteren en om inzicht te krijgen in hoe u de website gebruikt. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Door uw gebruik van deze website voor te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie.
X